Ndodhi

Ju njoftojmë për konferencën, e cila do të mbahet më 9 mars, nga ora 11:00, në Prostor Miljenko Dereta, Dobraçinë 55, Beograd, ku do të publikojmë hulumtimin për pozitën e komunitetit serb në katër…
Ju njoftojmë për konferencën, e cila do të mbahet më 9 mars, nga ora 11:00, në Prostor Miljenko Dereta, Dobraçinë 55, Beograd, ku do të publikojmë hulumtimin për pozitën e komunitetit serb në katër…
Ju ftojmë në konferencën, që do të mbahet më 7 mars, nga ora 11:00, në Prishtinë, ku publikojmë hulumtimin për pozitën e komunitetit serb në katër komuna në veri të Kosovës dhe komunitetit shqiptar në…
Ju ftojmë në konferencën, që do të mbahet më 7 mars, nga ora 11:00, në Prishtinë, ku publikojmë hulumtimin për pozitën e komunitetit serb në katër komuna në veri të Kosovës dhe komunitetit shqiptar në…
AGJENDA „Bashkëpunimi ndërkufitar kundër trafikimit të qenieve njerëzore” dhe “komunikimi është i rëndësishëm” Data: 03 Mars 2023 Vendi – Hotel Sirius Prishtinë Salla e konferencave – Kati i 8-të Prej orës – 11:00 deri…
AGJENDA „Bashkëpunimi ndërkufitar kundër trafikimit të qenieve njerëzore” dhe “komunikimi është i rëndësishëm” Data: 03 Mars 2023 Vendi – Hotel Sirius Prishtinë Salla e konferencave – Kati i 8-të Prej orës – 11:00 deri…
OJQ Aktiv dhe Qendra për Demokraci dhe Edukim – Lugina, me mbështetjen e Iniciativës për Ndryshim Paqësor, organizojne një ngjarje më 24 shkurt 2023, në Bujanoc. Takimi është një vizitë studimore e një grupi…
OJQ Aktiv dhe Qendra për Demokraci dhe Edukim – Lugina, me mbështetjen e Iniciativës për Ndryshim Paqësor, organizojne një ngjarje më 24 shkurt 2023, në Bujanoc. Takimi është një vizitë studimore e një grupi…
OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në një shfaqje të filmit fitues të Oskarit nga Bosnja dhe Hercegovina: TOKË E ASKUJT. RRETH FILMIT Filmi zhvillohet në Bosnjë dhe Hercegovinën…
OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në një shfaqje të filmit fitues të Oskarit nga Bosnja dhe Hercegovina: TOKË E ASKUJT. RRETH FILMIT Filmi zhvillohet në Bosnjë dhe Hercegovinën…
OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në ekspozitën e piktureve të Vesel Salijit, e cila do të mbahet më 20 qershor në Graçanicë (Qendra Civile e Energjisë), duke filluar…
OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në ekspozitën e piktureve të Vesel Salijit, e cila do të mbahet më 20 qershor në Graçanicë (Qendra Civile e Energjisë), duke filluar…

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd