Panel diskutimi: Luftimi i korrupsionit në komunat me shumicë serbe nga këndvështrimi i gazetarëve nga media serbe në Kosovë

PUBLIKUAR NË: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

DETAJET E NGJARJES

Me rastin e Javës Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, OJQ Aktiv së bashku me OJQ ACDC organizojnë një panel diskutimi “Luftimi i korrupsionit në komunat me shumicë serbe nga këndvështrimi i gazetarëve nga media serbe në Kosovë”, i cili do të mbahet të mërkurën, më 6 dhjetor, në ambientet e Qendrës për Energji Qytetare (QQZ) në Mitrovicën e Veriut, me fillim nga ora 11:00.

Kjo ngjarje organizohet si pjesë e projektit “Rritja e transparencës dhe sundimit të ligjit në komunat me shumicë serbe”, i implementuar nga OJQ AKTIV dhe Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike (ACDC) me mbështetjen financiare të Byroja Ndërkombëtare e Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (International Narcotics and Law Enforcement Affairs Bureau – INL.)

RENDI I DITËS

11.00 – 11.10 Fjalë hyrëse: Miodrag Milliqeviq, Drejtor Ekzekutiv i OJQ AKTIV

11.10 – 12.00 Paneli:

“Lufta kundër korrupsionit në komunat me shumicë serbe nga këndvështrimi i gazetarëve nga media serbe në Kosovë”

  • Darko Dimitrijeviq, Radio Gorazhdevac
  • Nenad Radosavljeviq, RTV Mir nga Leposaviqi

Moderator: Aleksandar Rapajiq, OJQ ACDC

12.00 – 12.10 Diskutim

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd