Mirë se vini në NGO Aktiv

Njihuni me ekipin

Aktivi është themeluar në qytetin e ndarë të Mitrovicës. Që nga fillimi i punës më 2009 Aktiv ka realizuar me sukses një sërë projektesh dhe është bërë pjesë aktive e shoqërisë civile lokale. Ajo ka bashkëpunuar me një numër të madh të OJQ-ve rajonale dhe ndërkombëtare dhe ka luajtur një rol të rëndësishëm në zhvillimin politik dhe social të Kosovës Veriore.

petar-orovic-ngo-aktiv

Petar Orović

ASSOCIATE
zarko-krtinic-ngo-aktiv

ŽARKO KRTINIĆ

PROJECT COORDINATOR
milica-orovic-ngo-aktiv

MILICA ORLOVIĆ

LIAISON OFFICER
Masha-Negre-ngo-aktiv

Masha Nègre

INTERN
????????????????????????????????????

MIODRAG MILIĆEVIĆ

EXECUTIVE DIRECTOR
no-image

Sasa Ilić

PROJECT MANAGER
no-image

Marko Trajković

FINANCE MANAGER
dimi

DIMITRIJE OBRENOVIĆ

LIAISON OFFICER
teodora-244x300-1

Teodora Živanović

PROJECT COORDINATOR
za sanjt

ZORAN SAVIĆ

PROJECT ASSISTANT/MEDIA MONITOR
IMG_20240503_125717

Ilda Krama

PROJECT MANAGER
milijana

Milijana Mojsilović

Finance Assistant

Mission

AKTIV synon të mundësojë përfshirjen kuptimplote të komunitetit serb të Kosovës në nxitjen e një të ardhme pjesëmarrëse, paqësore dhe prosperuese në rajon.

Vision

Projekte të ndryshme që drejtpërdrejtë sjellin ndryshime ose fuqizojnë individë dhe organizata lokale të shoqërisë civile të marrin pjesë në atë proces. Në përputhje me vlerat tona, ne përpiqemi për transparencë të plotë në të gjitha aktivitetet, ku në thelb të planifikimit të tyre janë barazia gjinore dhe drejtat e grupeve të margjinalizuara.

Means

Raznovrsni projekti dovode direktno do promena ili osposobljavaju pojedince i lokalne organizacije civilnog društva da u tom procesu učestvuju. U skladu sa našim vrednostima težimo potpunoj transparentnosti u svim aktivnostima.

DONATORËT TANË

Me një prani të shtuar të komunitetit lokal dhe me një rrjet të zgjeruar të partnerëve, Aktiv ka qenë në gjendje të rrisë fushëveprimin dhe shkallën e projekteve të saj.

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd