Ndërtimi i Besimit, Forcimi i Komuniteteve: Konferenca mbi Transparencën e Qeverisjes Lokale

OJQ AKTIV ka kënaqësinë të ftojë publikun në një konferencë dyditore për transparencën e administratës lokale në kuadër të projektit “Forcimi i transparencës dhe sundimit të ligjit në komunat serbe në Kosovë”, i cili po zbatohet me mbështetjen financiare të Byrosë për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL).

Konferenca do të mbahet më 27 dhe 28 shtator në Hotel Sirius në Prishtinë.

Ju lutem gjeni të bashkangjitur agjendën.

Gjatë prezantimit do të prezantohen edhe publikimet e mëposhtme:

Rast studimor: korrupsioni përditshmëria jonë

Transparenca digjitale e komunave me shumicë serbe

Udhërrëfyes për luftën kundër korrupsionit dhe rritje të transparencës

edhe

Aber app: iOS / Android

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd