Projekt i ri për forcimin dhe lidhjen më të mirë të komuniteteve

Në fillim të tetorit, organizatat Syri i Vizionit, Edutask dhe OJQ Aktiv nënshkruan kontratë për zbatimin e projektit “E ardhmja e përbashkët – Ndërtimi i komuniteteve të qëndrueshme përmes kohezionit social dhe shkëmbimit ndëretnik/ndërfetar”, e mbështetur nga Fondi Global për Angazhimin dhe Qëndrueshmërinë e Komunitetit.

“Duke bashkuar forcat, ne synojmë të nxisim unitetin, mirëkuptimin dhe qëndrueshmërinë brenda komuniteteve të ndryshme. Së bashku, ne jemi të përkushtuar për të krijuar një të ardhme ku lulëzojnë gjithëpërfshirja dhe harmonia”, u tha në njoftim.

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd