OJQ Aktiv tani edhe në Instagram!

OJQ Aktiv ka zgjeruar prezencën e saj në rrjetet sociale për të qenë edhe më afër komunitetit! Përveç profileve tashmë ekzistuese në Facebook dhe X, tani e tutje mund të na ndiqni edhe në Instagram!

Hapja e një profili të ri në Instagram është një hap përpara për të komunikuar më mirë me komunitetin dhe për të qenë më të aksesueshëm për ndjekësit tanë. Në Instagram do të ndajmë të rejat, ngjarjet, aktivitetet dhe fotot më të fundit të punës dhe angazhimit tonë.

Ju ftojmë të na ndiqni në Instagram, të informoheni për të gjitha ngjarjet brenda organizatës sonë dhe të merrni pjesë në një dialog të hapur.

Na ndiqni https://www.instagram.com/ngoaktiv_/

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd