JAVA E NGJARJEVE KULTURORE TË KOSOVËS (20-25 QERSHOR)

OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në një Javë Ngjarjesh Kulturore. Gjatë javës së ardhshme (20-25 qershor) do të ketë:

  • dy koncerte të Moan the Guilty në Prishtinë (22 qershor, ora 17:00, Dit’ e Nat’) dhe në Mitrovicën e Veriut (23 qershor, ora 20:00, Galeri Akvarijus) dhe
  • dy ekspozita me piktura të artistit Veselj Saliji në Graçanicë (20 dhe 21 qershor, hapja në ora 12:00, Qendra për Energji Qytetare) dhe Prizren (24 dhe 25 qershor, hapja në ora 12:00, Shtëpia e Shani Efendiut).

Këto aktivitete mbështeten financiarisht nga Bashkimi Evropian.

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd