Jemi në kërkim të personave kreativë dhe dinamik për pozitat e prezantuesve në gjuhën serbe dhe shqipe. Fokusohemi në ofrimin e informacionit me cilësi të lartë për komunitetet e ndryshme etnike, veçanërisht audiencat më të reja.

Roli juaj do të jetë udhëheqja e emisionit sipas formatit dhe temës së caktuar. Përvoja në udhëheqjen dhe prezantimin e emisioneve është e preferueshme, por jo e domosdoshme.

Ne ofrojmë mundësi për zhvillim profesional, punë në një ekip dinamik dhe orar fleksibël të punës.

 

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-në tuaj dhe letrën motivuese në office@ngoaktiv.org me titull “Aplikimi për Prezantues/e i/e emisionit”. Mirëpresim aplikimet tuaja!

Bashkohuni me ne të krijojmë së bashku përmbajtje të mrekullueshme mediatke!

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd