ABER: DERI DJE VETËM PËR ANDROID, NGA TANI EDHE NË IOS

Aplikacioni Aber tani është në dispozicion në të gjitha platformat. Mos harroni se informacione të rëndësishme janë vetëm një KLIK larg – në gjuhën serbe, boshnjake, turke, rome dhe gorane.

Aplikacioni Aber ofron informacione më të rëndësishme për pjesëtarët e komuniteteve joshumicë në Kosovë në një vend dhe në gjuhën e tyre amtare, si për të drejtat themelore ashtu edhe për komunitetet joshumicë, si dhe për institucionet dhe mekanizmat që qytetarët mund t’u drejtohen për t’i mbrojtur ato të drejta.

Së shpejti do të sjellim detaje të tjera. Na ndiqni!

App mund të shkarkoni këtu:

Android: 

iOS: https://apple.co/3Ry42ig

 

Projekti është mbështetet nga Qendra Ndërkombëtare Olof Palme.

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd