PREZANTIMI I RAPORTIT “LIRIA E LËVIZJES NË TRANZICION”

PUBLIKUAR NË: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

DETAJET E NGJARJES

OJQ Aktiv ka kënaqësinë t’ju ftojë në prezantimin e raportit “Liria e Lëvizjes në Tranzicion”, i cili do të mbahet të martën, më 13 shtator në ora 11:00 në Qendrën për Energji Qytetare (OJQ Aktiv) në Mitrovicën e Veriut.

Panelistët do të jenë:

– Goran Avramoviq, kryeredaktor i RTV Kim

– Nenad Radosavleviq, drejtor i RTV Mir

– Stefan Velkoviq, nënkryetar i Iniciativës qytetare “Mbijetesa serbe”

Përkthim në serbisht, shqip dhe anglisht da të sigurohet.

Ju lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj duke dërguar një email në info@ngoaktiv.org deri më 12 shtator në orën 16:00.

Publikimi që do të prezantohet është krijuar në kuadër të projektit OPEN, i cili drejtohet nga Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS), në bashkëpunim me OJQ Aktiv.

Me respekt,

OJQ Aktiv

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd