KONCERT: MOAN THE GUILTY (MITROVICA E VERIUT)

PUBLIKUAR NË: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

DETAJET E NGJARJES

OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t’ju ftojnë koncertin e grupit Moan the Guilty, i cili do të mbahet më 23 qershor në Mitrovicën e Veriut, në galeri Akvarijus, duke filluar nga ora 20:00.

Kjo ngjarje mbështetet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim.

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd