EKSPOZITA E PIKTURAVE: VESELJ SALIJI (GRAÇANICË)

PUBLIKUAR NË: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

DETAJET E NGJARJES

OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në ekspozitën e piktureve të Vesel Salijit, e cila do të mbahet më 20 qershor në Graçanicë (Qendra Civile e Energjisë), duke filluar nga ora 12:00, ndërsa ekspozita do të zgjasë dy (2) ditë.

Kjo ngjarje mbështetet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim.

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd