„Bashkëpunimi ndërkufitar kundër trafikimit të qenieve njerëzore” dhe “komunikimi është i rëndësishëm”

PUBLIKUAR NË: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

DETAJET E NGJARJES

AGJENDA

„Bashkëpunimi ndërkufitar kundër trafikimit të qenieve njerëzore” dhe “komunikimi është i rëndësishëm”

Data: 03 Mars 2023

Vendi – Hotel Sirius Prishtinë Salla e konferencave – Kati i 8-të

Prej orës – 11:00 deri ora 13:00

10:30 to 11:00 Arritja e pjesëmarrësve/regjistrimi
11:00 – 11:10 Fjalimi hyrës Zr. Sasha ILIQ OJQ Qendra për paqe dhe tolerancë
11:10 – 11:30 Shfaqja e filmit dokumentar “Më ndihmo” bazuar në gjetjet e projektit në Serbinë jugore dhe Kosovën lindore për migrimin ilegal, trafikimin e qenieve njerëzore dhe mbrojtjen e viktimave
11:30 – 12:00 Diskutim i hapur me Producentët e Filmit dhe gazetarin hulumtues rreth Filmit dokumentar.Diskutim i hapur me Drejtoreshën znj. Ivana Stoshiq nga organizata partnere Qendra Rome për Demokraci nga Bujanoci
12:00 – 12:15 Fjalimi hyrës Zotri Miodrag Milliçeviq OJQ AKTIV
12:15 – 13:00 -Ndikimi i mediave lokale dhe nacionale në marrëdhëniet ndëretnike -Sa e shtyjmë njëri-tjetrin dhe si komunikojmë me njëri-tjetrin? -Si të përmirësohet komunikimi i ndërsjellë?
13:00 – 13:15 Konkluzione
13:15 – Pije freskuese & ushqim i lehtë

NGO AKTIV Mitrovica

NGO AKTIV Priština

NGO AKTIV Beograd