12.12.2018

16:00

Dite e nat, Pristina

I përfunduar

MSC: Sektori Civil në Kosovë: Potencialet, Bashkëpunimi dhe Mundësitë

Ju ftojmë të merni pjese ne debatin e Klubit  Shoqeror të Mitrovicës "Sektori Civil Serb dhe Shqiptarë në Kosovë: Bashkëpunimi dhe Shansi", i cili do të mbahet të mërkurën më 12 dhjetor në Ditë e  Nat Cafe në Prishtinë.

Lexo më shumë

22.11.2018

10:00

Swiss Diamond Hotel, Pristina

I përfunduar

Konferencë mbi dygjuhësinë në Kosovë - inicimi i projektit

Në emër të OJQ-së Aktiv, kemi kënaqësin t'ju ftojmë në hapjen e projektit Krijimi i Kosovës dygjuhësore, projekt ky i mbështetur nga Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Kosovë, ndërsa implementohet në bashkëpunim me Zyrën e Komisionerit të Gjuhëve.

Lexo më shumë

23.11.2018

10:00

Civic Energy Center

I përfunduar

School of European Integration 2018: 3rd workshop

Treća, ujedno i poslednja dvodnevna radionica u okviru Škole evropskih integracija biće održana 23. i 24. novembra u Centru građanske energije u Severnoj Mitrovici na temu bezbednosti. Prvog dana učesnici će izučavati o značaju oblasti slobode, pravde i bezbednosti, civilnom nadzoru i proceni integriteta policije sa Bojanom Elekom iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku.

Lexo më shumë

24.11.2018

12:00

Civic Energy Center

I përfunduar

School of European Integration 2018: 3rd workshop

Treća, ujedno i poslednja dvodnevna radionica u okviru Škole evropskih integracija biće održana 23. i 24. novembra u Centru građanske energije u Severnoj Mitrovici na temu bezbednosti. O stanju u oblasti bezbednosti na Kosovu iz perspektive civilnog sektora drugog dana govoriće Plator Avdiu iz Kosovskog centra za bezbednosne studije.

Lexo më shumë

05.11.2018

15:00

Civic Energy Center

I përfunduar

02.11.2018

12:00

Civic Energy Center

I përfunduar

24.10.2018

16:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

*

MSC debata o integrisanom pravosuđu biće održana u sredu, 24. oktobra od 16 časova u kafeu Mitrovica Social Club. Panelisti će biti sudija Vrhovnog suda Kosova Jelena Krivokapić i izvršni direktor NVO Centar za zastupanje demokratske kulture (ACDC) Dušan Radaković.

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's