05.11.2018

15:00

Civic Energy Center

I përfunduar

02.11.2018

12:00

Civic Energy Center

I përfunduar

24.10.2018

16:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

*

MSC debata o integrisanom pravosuđu biće održana u sredu, 24. oktobra od 16 časova u kafeu Mitrovica Social Club. Panelisti će biti sudija Vrhovnog suda Kosova Jelena Krivokapić i izvršni direktor NVO Centar za zastupanje demokratske kulture (ACDC) Dušan Radaković.

Lexo më shumë

25.10.2018

16:00

NVO Aktiv

I përfunduar

22.10.2018

14:00

Civic Energy Center

I përfunduar

09.10.2018

11:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Dhuna në familje: Takimi i mekanizmave kordinues të DV-së nga Veriu me Koordinatorin Shtetëror dhe Drejtorin e Agjencisë për Barazi Gjinore

Të martën, më 9 tetor 2018, Civic Energy Center do të mirëpret në takim përfaqësuesit e Mekanizmave oordinues për luftimin e dhunës në familje që vijnë nga këto komuna; Mitrovicë Veriore, Leposaviq, Zvecan dhe Zubin Potok, si dhe Koordinatorin Shtetëror (Naim Qelaj) dhe Drejtoresha  e Agjencisë për Barazi Gjinore (Edi Gusia). Takimi është planifikuar të mbahet në orën 11:00 dhe tema kryesore do të jetë përmirësimi i koordinimi ndërinstitucional dhe bashkëpunimi në nivel lokal në Kosovë katër komunat në veri të Kosovës.

Lexo më shumë

08.10.2018

17:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Our Facebook


Our twitt's