Ndodhi

16.12.2021

10:00

Media Center, Belgrade

I përfunduar

Analiza e trendit: Qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë

It is with great pleasure that NGO AKTIV invites the public to attend a conference entitled “Trend Analysis 2021: Attitudes of the Serbian Community in Kosovo” during which the results of research conducted under the same name will be presented. The event will take place at 10:00, on the 16th of December 2021, in ag the Media Center in Belgrade.

Lexo më shumë

14.12.2021

11:00

Hotel Swiss Diamond, Prishtinë/Priština

I përfunduar

Analiza e trendit: Qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë

OJQ Aktiv, ka kënaqësinë të ju ftojë në Konferencën "Analiza e trendit 2021: Qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë" ku do të prezantohet hulumtimi me të njëjtin titull. Konferenca do të mbahet të martën, me datë 14 dhjetor 2021 në Prishtinë (Hotel Swiss Diamond, Salla e Konferencave Marec) me fillim nga ora 11:00.

Përkthimi simultan është i siguruar në gjuhën shqipe, serbe dhe angleze.

Vërejtje: Kjo ngjarje do të zhvillohet në përputhje me masat e Qeverisë së Kosovës për mbrojtje nga Covid-19.
Për shkak të numrit të kufizuar të pjesëmarrësve, luteni që ta konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në emailin info@ngoaktiv.org ose në +383 49 526 123 or +381 64 2140 814.

Lexo më shumë

09.12.2021

11:00

Hotel Ulpiana, Gračanica/Graçanicë

I përfunduar

Prezantimi i aplikacionit Aber

Me shumë kënaqësi OJQ AKTIV fton publikun në prezantimin e aplikacionit Aber online për celularë Android dhe iOS, i cili do të mbahet të enjten, më 9 dhjetor, duke filluar nga ora 11:00, në Hotel Ulpiana në Graçanicë.

Lexo më shumë

Mision

AKTIV synon të mundësojë përfshirjen kuptimplote të komunitetit serb të Kosovës në nxitjen e një të ardhme pjesëmarrëse, paqësore dhe prosperuese në rajon.


Më lajmeve lexim

Ky sajt është I punuar me përkrahjen