Lajmi i fundit

Ndodhi

26.11.2020

14:00

NGO Aktiv

I përfunduar

MSC debata: ,,Nevidljive posledice kovida-19”

NVO Aktiv ima zadovoljstvo da Vas pozove na Zoom debatu Mitrovačkog društvenog kluba pod nazivom ,,Nevidljive posledice kovida-19“. Teme debate biće uticaj pandemije virusa korona i karantina na mentalno zdravlje stanovništva, njihov efekat na odnose u porodici i potencijalno povećanje stope nasilja, kao i posledice bolesti kovid-19 po decu sa smetnjama u razvoju i njihove staratelje. Debata će biti održana u četvrtak, 26. novembra u 14 časova.

Lexo më shumë

05.11.2020

12:00

NGO Aktiv

I përfunduar

Debat i Zmadhimit MSC: Zgjedhjet Presidenciale të Sh.B.A - Dy anët e së njëjtës monedhë?

Me kënaqësi të madhe OJQ- ja AKTIV ju fton në një debat online të mbajtur nga Klubi Social i Mitrovicës me titull Zgjedhjet Presidenciale të Sh.B.A - Dy Anët e së njëjtës Monedhë? Diskutimi do të analizojë rezultatet e zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara dhe implikimet e tyre për rolin e Amerikës në procesin e dialogut Beograd-Prishtinë. Ky takim online do të mbahet të enjten, 5 nëntor nga ora 12:00.

Lexo më shumë

23.09.2020

16:00

NGO Aktiv

I përfunduar

ZOOM Debati i MSC: Dialogu midis Beogradit dhe Prishtinës: Një Trekëndësh i dykuptimësisë konstruktive

I/e nderuar, OJQ Aktiv ka kënaqësinë t'ju ftojë në webinarin e Klubit social të Mitrovicës të quajtur, Dialogu midis Beogradit dhe Prishtinës: Një trekëndësh i dykuptimësisë konstruktive. Temat e webinarit do të jenë bisedimet në mes të Beogradit dhe Prishtinës në Uashington dhe Bruksel, me një përmbledhje të marrëveshjeve të arritura, implikimet e zgjedhjeve të ardhshme presidenciale të SHBA-së në rajon dhe mundësitë për përparimin e Ballkanit Perëndimor drejt Bashkimit Evropian. Webinari do të mbahet me datë 23 shtator me fillim nga ora 16:00.

Lexo më shumë

Projektet

Mision

AKTIV synon të mundësojë përfshirjen kuptimplote të komunitetit serb të Kosovës në nxitjen e një të ardhme pjesëmarrëse, paqësore dhe prosperuese në rajon.


Më lajmeve lexim

Ky sajt është I punuar me përkrahjen