25.10.2018

16:00

NVO Aktiv

I përfunduar

22.10.2018

14:00

Civic Energy Center

I përfunduar

09.10.2018

11:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Dhuna në familje: Takimi i mekanizmave kordinues të DV-së nga Veriu me Koordinatorin Shtetëror dhe Drejtorin e Agjencisë për Barazi Gjinore

Të martën, më 9 tetor 2018, Civic Energy Center do të mirëpret në takim përfaqësuesit e Mekanizmave oordinues për luftimin e dhunës në familje që vijnë nga këto komuna; Mitrovicë Veriore, Leposaviq, Zvecan dhe Zubin Potok, si dhe Koordinatorin Shtetëror (Naim Qelaj) dhe Drejtoresha  e Agjencisë për Barazi Gjinore (Edi Gusia). Takimi është planifikuar të mbahet në orën 11:00 dhe tema kryesore do të jetë përmirësimi i koordinimi ndërinstitucional dhe bashkëpunimi në nivel lokal në Kosovë katër komunat në veri të Kosovës.

Lexo më shumë

08.10.2018

17:00

Civic Energy Center

I përfunduar

25.09.2018

10:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Trend Analysis Publication and Presentation

On the 25th of September 2018 from 10:00 in the Civic Energy Center (CEC), Aktiv will present the findings of its Trend Analysis (public opinion research) conducted in the four municipalities of northern Kosovo. In the coming days, Aktiv will be publishing key results and findings on Facebook, Twitter and on www.ngoaktiv.com. Stay tuned for some key findings and be sure to attend the conference for more detailed information and analysis!

Lexo më shumë

26.07.2018

10:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Drejtësia në zgjedhje: Integrititeti i zgjedhjeve në Kosovë

Organizata Aktiv dhe Instituti Demokraci për Zhvillim ju fton të jeni në diskutimin “Drejtësia në zgjedhje: Integrititeti i zgjedhjeve në Kosovë”. Fokusi kryesor i diskutimit do të jetë roli i trupave menaxhues të zgjedhjeve, procedurat e ankesave dhe parashtresave, institucionet e drejtësisë dhe integritetin e votës. Ky diskutim do të mbahet më 26 Korrik 2018, nga ora 10:00 Qendrën e Energjisë Civile, në Mitrovicën Veriore, me mbështetje të Ministrisë së punëve të jashtme të Zvicrës.

Lexo më shumë

04.07.2018

10:00

Etno kuca Gracanica

I përfunduar

Sastanak clanova Empirice

NVO Aktiv organizuje sastanak sa organizacijama civilnog drustva koje su clanovi platforme za zastupanje Empirica na kojoj bi se, nakon diskusuje, trebao usvojiti dokument koji definise ciljeve, organizacioni pristup i delove zastupnicke platforme "Empirica".

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's