18.03.2019

17:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Filming of the TV show "Sporazoom"

U novoj emisiji Sporazoom razgovaraće se o sledećim temama:

Lexo më shumë

18.03.2019

13:00

Aktiv

I përfunduar

Forum Future conference

OJQ Aktiv nga Mitrovica Veriore ka kënaqësinë t'ju ftojë në konferencën e  Forum Future në cilen do te diskutohet për të ardhmen e marrëdhënieve midis serbëve dhe shqiptarëve.  

Lexo më shumë

07.03.2019

10:00

Hotel Sirius

I përfunduar

Konferencën: "Transparenca në komunat me shumicë serbe në Kosovë" 

OJQ Aktiv ka kënaqësinë t'ju ftojë në konferencën: "Transparenca në komunat me shumicë serbe në Kosovë" 

Lexo më shumë

04.03.2019

11:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Filming of the TV show "SporaZoom"

Novi serijal Sporazuma počinje 6. marta emitovanjem na kanalima TV Mreže u 21h. Gost nove emisije biće prištinski književnik, publicista, političar i bivši novinar, Veton Suroi. Snimanje emsiije održaće se u ponedeljak, 4. marta u studiju Centra građanske energije sa početkom u 11h.

Lexo më shumë

20.02.2019

10:00

Hotel Sirius Pristina

I përfunduar

Konferencën “Perceptimet e ndërsjella të serbëve dhe shqiptarëve në Kosovë”

 OJQ Aktiv ka kënaqësinë t'ju ftojë në konferencën e titulluar: “Perceptimet e ndërsjella të serbëve dhe shqiptarëve në Kosovë”

Lexo më shumë

14.02.2019

19:00

Mitrovica Social Club (kafe)

I përfunduar

Socio-political criticism through artistic expression

Koliko je danas društveno-politička kritika prisutna na umetničkoj javnoj sceni? U kojoj oblasti je najprisutnija i ko su njeni nosioci? Kakvo je stanje slobode govora u našem društvu? I koliko je u današnjem vremenu efikasno izraziti se i sublimirati svoj društveni, moralni i politički stav kroz umetnički izražaj?

Lexo më shumë

17.01.2019

10:00

Centar građanske energije

I përfunduar

Tryezë diskutimi: Kodi i Procedurës Penale – ndryshimet e paralajmruara rreth gjykimit në mungesë

Aktualisht Kuvendi i Kosovës është duke e shqyrtuar nëse duhet të ndryshojë dhe të plotësojë Kodin e Procedurës Penale të Kosovës, qëllimi i së cilës është të legjitimohet mundësisa e gjykimit në mungesë për individët e akuzuar për krime lufte.

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's