TABELAT E SHUMËZIMIT TË PROBLEMIT

15. mars. 2021. | 12:51


We're hiring! Open call for one (1) Program Coordinator

9. mars. 2021. | 12:47


Sporazoom: Në pritje të rezultateve zyrtare

3. mars. 2021. | 11:34


Trajnim „Bazat e shkrimit të një projekt propozimi“ Prizren, 26-28 shkurt, projekti Përforcimi i Zërave Lokalë për Zhvillim të Barabartë (ALVED)

1. mars. 2021. | 02:23


Albin Kurti do të rishikojë qëndrimin ndaj "qëllimeve joreale", Lista Serbe pjesë e qeverisë së ardhshme

26. shkurt. 2021. | 12:50


Sporazoom: Zgjedhjet e parakohshme, votimi i rregullt

16. shkurt. 2021. | 06:46


OJQ AKTIV fillon iniciativën për ndryshimin dhe plotësimin Ligjit për përdorimin e gjuhëve

12. shkurt. 2021. | 12:04


Our Facebook


Our twitt's