22. qershor. 2022. | 1:58


Koncert: Moan the Guilty (Mitrovica e Veriut)23.06.2022 20:00 North Mitrovica I përfunduar


OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t'ju ftojnë koncertin e grupit Moan the Guilty, i cili do të mbahet më 23 qershor në Mitrovicën e Veriut, në galeri Akvarijus, duke filluar nga ora 20:00.

Kjo ngjarje mbështetet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim.

Ngjarje të tjera