30.05.2022

19:00

Civic Energy Center, North Mitrovica

Në vazhdim

Aktivitetet kulturore Peer-to-Peer: Shfaqjen e filmit TOKË E ASKUJT

OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në një shfaqje të filmit fitues të Oskarit nga Bosnja dhe Hercegovina: TOKË E ASKUJT.

Lexo më shumë

24.05.2022

11:00

Sirius Hotel, Pristina

I përfunduar

Publikimi i raportit “Rekomandime për kornizën e politikave mbi zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve”

OJQ Aktiv organizon prezantimin e publikimit “Rekomandime për kornizën e politikave mbi zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve”, që do të mbahet më 24 Maj 2022, nga ora 11:00-13:00, në Hotel Sirius në Prishtinë.

Lexo më shumë

16.05.2022

11:00

Civic Energy Center, NGO Aktiv, Mitrovica

I përfunduar

PROMOVIMI i UEB FAQES “MIQËSIA SERBO-SHQIPTARE”

I/e nderuar, OJQ Aktiv ka kënaqësinë t'ju ftojë në promovimin e ueb faqes “Miqësia Serbo-Shqiptare” (https://srb-al.emins.org/), që do të mbahet të hënën, me datë 16 maj, me fillim nga ora 11:00 në Qendrën e Energjisë Qytetare në Mitrovicë (Mbreti Petri I, 183a).

Lexo më shumë

12.04.2022

10:00

Civic Energy Center, North Mitrovica

I përfunduar

Past, Present, FORUM FUTURE

Në emër të OJQ AKTIV dhe anëtarëve të Koalicionit të Kosovës për Pajtim, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në konferencën: E kaluara, e tashmja, FORUMI I SË ARDHMES - Gjendja e Pajtimit në Kosovë - Konferenca dyditore do të mbahet në Qendrën e Energjisë Qytetare në Mitrovicën e Veriut me datë 12 dhe 13 prill 2022.

Lexo më shumë

28.02.2022

17:00

Gallery Monet, Pristina

I përfunduar

Ekspozita artistike Adon Pajaziti

OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në ekspozitën e fotografive të Adon Pajazitit, e cila do të mbahet më 24 shkurt në Mitrovicën e Veriut (Qendra Civile e Energjisë), dhe më 28 shkurt Galerinë Monet Prishtinë duke filluar nga ora 17:00, ndërsa ekspozita do të zgjasë tri (3) ditë.

Lexo më shumë

16.12.2021

10:00

Media Center, Belgrade

I përfunduar

Analiza e trendit: Qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë

It is with great pleasure that NGO AKTIV invites the public to attend a conference entitled “Trend Analysis 2021: Attitudes of the Serbian Community in Kosovo” during which the results of research conducted under the same name will be presented. The event will take place at 10:00, on the 16th of December 2021, in ag the Media Center in Belgrade.

Lexo më shumë

14.12.2021

11:00

Hotel Swiss Diamond, Prishtinë/Priština

I përfunduar

Analiza e trendit: Qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë

OJQ Aktiv, ka kënaqësinë të ju ftojë në Konferencën "Analiza e trendit 2021: Qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë" ku do të prezantohet hulumtimi me të njëjtin titull. Konferenca do të mbahet të martën, me datë 14 dhjetor 2021 në Prishtinë (Hotel Swiss Diamond, Salla e Konferencave Marec) me fillim nga ora 11:00.

Përkthimi simultan është i siguruar në gjuhën shqipe, serbe dhe angleze.

Vërejtje: Kjo ngjarje do të zhvillohet në përputhje me masat e Qeverisë së Kosovës për mbrojtje nga Covid-19.
Për shkak të numrit të kufizuar të pjesëmarrësve, luteni që ta konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në emailin info@ngoaktiv.org ose në +383 49 526 123 or +381 64 2140 814.

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's