10. oktobar. 2018. | 11:20


POZIV ZA APLICIRANJE – KURS ENGLESKOG JEZIKANVO Aktiv organizuje šestomesečni program engleskog jezika za sve zainteresovane građane, mlade, predstavnike lokalnih medija, nevladinog sektora i studente Univerziteta u Severnoj Mitrovici.

Osim osnaživanja komunikacije i konverzacije na engleskom jeziku, ovaj program će biti fokusiran i na veštinu pisanja, kao i na kritičko razmišljanje i analiziranje vesti.

Kurs je prevashodno namenjen osobama koje dobro poznaju engleski jezik i vladaju govorničkim i veštinama pisanja.

Program podrazumeva:

  • Test engleskog jezika radi utvrđivanja stepena znanja kandidata
  • Kurs engleskog jezika dva puta nedeljno, sa predavačem koji je izvorni govornik
  • Četiri gostujuća predavača iz američke ambasade, EU, lokalnih medija i NVO sektora
  • Dodelu sertifikata po završetku kursa.

Celokupan kurs je u potpunosti besplatan. Sve materijale koji su potrebni (sveske, olovke, članci) za program obezbeđuje Aktiv.

Posebno se ohrabruju kandidati koji dolaze iz Severne Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka i Leposavića da apliciraju za program. Broj kandidata koji će biti prihvaćen je ograničen. Za aplikaciju je potrebno dostaviti:

  • Kratku biografiju (maksimalno 300 reči)
  • Motivaciono pismo (maksimalno 300 reči).

Svoje aplikacije možete dostaviti na e-mail adresu english@ngoaktiv.org. Rok za dostavljanje aplikacije je 25. oktobar do 12 časova.

Kurs počinje u prvoj nedelji novembra.

Za više informacije možete doći na adresu Kralja Petra I 183a, NVO Aktiv u Severnoj Mitrovici, ili pozivnom na brojeve telefona +381 64 214 0814 (Kejleb) ili +381 64 454 8104 (Miloš).

Ovaj program sprovodi NVO Aktiv uz finansijsku podršku Ambasade Sjedninjenih američkih država u Prištini.