10. maj. 2019. | 01:54


Povećanje odgovornosti institucija lokalne samouprave na severnom Kosovu- nastavak projekta i aktivnosti koje sledeNGO AKTIV Vas poziva da uzmete učešće na projektu pod nazivom ,,Povećanje odgovornosti institucija lokalne samouprave na severnom Kosovu i sa nama podelite probleme sa kojima se svakodnevno susrećete. Nakon predočenih problema, naša organizacija će vam omogućiti da o njima razgovarate sa predstavnicima lokalnih vlasti iz nadležnih opština.

 

Kako je prva faza istoimenog projekta, koji finansira ambasada Ujedinjenog Kraljevstva, uspešno sprovedena, AKTIV nastavlja sa sprovođenjem naredne kojom je takođe predviđeno održavanje javnih sastanaka sa građanima iz urbanih i ruralnih sredina na severnom Kosovu. Na taj način će građanima iz četiri severne opštine biti omogućeno da utiču na donosioce odluka, a time i na sam proces donošenja odluka. Uz to, AKTIV će posebnu pažnju posvetiti praćenju zahteva koji su upućeni opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok u toku prve faze projekta.

Pratite nas i budite obavešteni o aktivnostima koje slede! Ukoliko želite da učestvujete i budete deo projekta, pišite nam na: office@ngoaktiv.org ili nas pozovite na: +381 65 33 22 791.