Najčitanije

Događaji

26.11.2020

14:00

NGO Aktiv

Završeno

MSC debata: ,,Nevidljive posledice kovida-19”

NVO Aktiv ima zadovoljstvo da Vas pozove na Zoom debatu Mitrovačkog društvenog kluba pod nazivom ,,Nevidljive posledice kovida-19“. Teme debate biće uticaj pandemije virusa korona i karantina na mentalno zdravlje stanovništva, njihov efekat na odnose u porodici i potencijalno povećanje stope nasilja, kao i posledice bolesti kovid-19 po decu sa smetnjama u razvoju i njihove staratelje. Debata će biti održana u četvrtak, 26. novembra u 14 časova.

Pročitaj više

05.11.2020

12:00

NGO Aktiv

Završeno

Zoom MSC debata: ,,Američki predsednički izbori - dve strane iste medalje?”

NVO Aktiv ima zadovoljstvo da Vas pozove na webinar debatu Mitrovačkog društvenog kluba pod nazivom ,,Američki predsednički izbori: dve strane iste medalje?“. Teme debate biće analiza rezultata predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama i njihove implikacije na učešće SAD-a u procesu dijaloga Beograda i Prištine. Webinar će biti održan u četvrtak, 5. novembra u 12 časova.

Pročitaj više

23.09.2020

16:00

NGO Aktiv

Završeno

ZOOM MSC debata: Dijalog Beograda i Prištine: Trougao konstruktivne dvosmislenosti

Poštovani/a, NVO Aktiv ima zadovoljstvo da Vas pozove na Webinar debatu Mitrovačkog društvenog kluba pod nazivom ,,Dijalog Beograda i Prištine: Trougao konstruktivne dvosmislenosti“. Teme webinara biće pregovori Beograda i Prištine u Vašingtonu i Briselu, sa osvrtom na postignute sporazume, implikacije predstojećih predsedničkih izbora u SAD na region i mogućnosti za napredovanje regiona Zapadnog Balkana ka Evropskoj uniji. Webinar će biti održan 23. septembra od 16 časova.

Pročitaj više

Misija

AKTIV ima za cilj da omogući svrsishodno učešće zajednice kosovskih Srba u pospešivanju mirnodopske i prosperitetne budućnosti u regionu.

 

 

 


Najčitanije vesti

Ovaj sajt je izrađen uz podršku