Najčitanije

Događaji

25.09.2018

10:00

Civic Energy Center

Završeno

Prezentacija Analize trendova

25. septembra 2018. godine od 10 časova u Centru građanske energije, NVO Aktiv će predstaviti rezultate istraživanja javnog mnjenja "Analiza trendova" koja je sprovedena u četiri opštine sa srpskom većinom na severu Kosova. U narednim danima, Aktiv će predstavljati ključne rezultate istraživanja na Facebook-u i Twitter-u. Pratite naš rad i dalje! 

Pročitaj više

26.07.2018

10:00

Civic Energy Center

Završeno

Izborna prava: Integritet izbora na Kosovu

NVO Aktiv i Institut Demokratija za razvoj (D4D) vas pozivaju da učestvujete u radionici na temu "Izborna prava: Integritet izbora na Kosovu". Glavni fokus diskusije će biti uloga Upravnih izbornih organa, procedure za prigovore i žalbe, uloga pravosudnih organa i integritet birača. Radionica će se održati 26. jula 2018. od 10:00 časova u Centru građanske energije u Severnoj Mitrovici (NVO Aktiv) uz podršku Federalnog odeljenja spoljnih poslova Ambasade Švajcarske.

Pročitaj više

04.07.2018

10:00

Etno kuca Gracanica

Završeno

Sastanak clanova Empirice

NVO Aktiv organizuje sastanak sa organizacijama civilnog drustva koje su clanovi platforme za zastupanje Empirica na kojoj bi se, nakon diskusuje, trebao usvojiti dokument koji definise ciljeve, organizacioni pristup i delove zastupnicke platforme "Empirica".

Pročitaj više

Misija

Aktiv stremi da omogući značajno učešće zajednice kosovskih Srba u izgradnji participativne, mirnodopske i prosperitetne budućnosti u regionu.


Najčitanije vesti

Ovaj sajt je izrađen uz podršku