7. July. 2020. | 08:58


Zoom MSC debata: Otvoreno o dijaloguNVO Aktiv Vas sa zadovoljstvom poziva na debatu Mitrovačkog društvenog kluba ,,Otvoreno o dijalogu” koja će se baviti budućnošću dijaloga Beograda i Prištine nakon formiranja novih vlada u Srbiji i na Kosovu, ulogom SAD-a i Evropske unije u pregovorima, mogućnošću za postizanje sporazuma o normalizaciji odnosa dveju strana do kraja 2020. godine, potencijalnim optužnicama Specijalnog suda protiv Hašima Tačija i Kadrija Veseljija i drugim aktuelnim temama. Debata će biti održana preko aplikacije Zoom u sredu, 8. jula od 12 časova.

Govornici će biti:

  • Borko Stefanović, bivši šef pregovaračkog tima Beograda u Briselu,
  • Augustin Paljokaj, dopisnik Koha Ditore i hrvatskog Jutarnjeg lista iz Brisela,
  • Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta Srba.

Osim mogućnosti da čuje mišljenja panelista o navedenim temama, publika će imati i priliku da govornicima postavi pitanja ili komentariše u okviru tema ove debate.

Diskusija će biti vođena na srpskom jeziku.

Pošto je broj učesnika na debati ograničen, ukoliko ste zainteresovani za učešće, kontaktirajte nas na office@ngoaktiv.org i ostavite svoje ime i prezime i imejl adresu. Nakon toga Aktiv će poslati link preko koga se možete povezati na debatu putem Zoom aplikacije.

Debate Mitrovačkog društvenog kluba organizuje NVO Aktiv uz finansijsku podršku Kosovske fondacije za otvoreno društvo (KFOS).

S poštovanjem,

NVO Aktiv