2. shkurt. 2021. | 11:30


Sporazoom: Viti i ri, zgjedhjete rejaGjykata Kushtetuese e Kosovës ka kthyer përsëri në votime partitë politike dhe qytetarët. Zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare do të mbahen me datë 14 shkurt. Pse dhe si në procesin e ri zgjedhor? Të ftuarit në emisionin e ri Sporazoom janë politikologët Stefan Surliq, Behlul Beqaj dhe drejtori ekzekutiv i OJQ Aktiv Miodrag Milliçeviq.

Sporazoom do të transmetohet ditën e mërkurën, më 3 shkurt me fillim nga ora 21:00 në kanalet e TV Mir, TV Kim, TV Puls dhe TV Herc, si dhe në faqen e emisionit në Facebook.

Teaser 1

Teaser 2

Full video

TV report