4. tetor. 2018. | 03:56


Tre memorandume të bashkëpunimit janë nënshkruar me komunat në veri të KosovësNë kuadër të projektit "Rritja e llogaridhënies së institucioneve të qeverisjes lokale në pjesën veriore të Kosovës", mbështetur nga ambasada Britanike në Prishtinë, Ngo Aktiv nënshkroi Memorandumin e Mirëkuptimit me komunën e Zveçan-it, Leposaviç-it dhe Zubin Potok-ut. Me kënaqësinë më të madhe, kryetarët e komunave kanë shprehur gatishmërinë që të jenë pjesë e këtij projekti, si dhe të jenë në shërbim të qytetarëve të tyre. Qëndroni me ne për më shumë!