28. prill. 2021. | 03:57


Sporazoom: besimin dhe siguriaA janë të sigurt të gjithë qytetarët e Kosovës? Sa i besojnë qytetarët Policisë së Kosovës dhe çfarë roli luan retorika mediatike dhe politike në ruajtjen e paqes dhe sigurisë në Kosovë, për Sporaoom flasin: Zëvendës Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës Dejan Jankoviq, hulumtuesi në Qendrën Kosovare për Studime të Sigurisë në Prishtinë, Shpat Balaj dhe kryeredaktori i Radio Gorazhdecit, Darko Dimitrijeviq.

Emisioni i ri i Sporazoom do të transmetohet ditën e mërkurën më 28 prill me fillim nga ora 21:00 në rrjetin e TV: RTV Herz, RTV Mir, RTV Puls, RTV Kim dhe TV Mitrovica si dhe në profilin e FB dhe kanalin Youtube të emisionit Sporazoom.

 

Teaser 1

Teaser 2

Full video

TV report

*

28. korrik. 2015. | 3:09

/

12. shkurt. 2018. | 3:20

Call for Interns

10. janar. 2018. | 3:19

/

22. nëntor. 2021. | 12:09

*

10. nëntor. 2021. | 11:09

Sporazoom: Nga stikeri në stiker

13. tetor. 2021. | 5:22

Stardust Mitrovica: hapja e eventit

4. tetor. 2021. | 1:55