17. mars. 2021. | 11:51


Sporazoom: Dhjetë vjet nga dialogu i BrukselitDialogu midis Prishtinës dhe Beogradit filloi në Bruksel në mars të vitit 2011 me qëllim të zgjidhjes së problemeve të qytetarëve. Sot, dhjetë vjet më vonë, në Sporazoom do të flasim për rezultatet e dialogut dhe perspektivat e vazhdimit të tij pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë. Në emision marrin pjesë Bodo Veber, bashkëpunëtor i lartë i Këshillit për Politika të Demokratizimit në Berlin, Nedan Gjurgjeviq këshilltar i kryetarit të Odes Ekonomike të Serbisë, dhe publicisti dhe gazetari Veton Surroi.

Sporazoom do të transmetohet të mërkurën, më 17 mars me fillim nga ora 21:00 në kanalet e TV Mir, TV Kim, TV Herc dhe TV Puls, si dhe në faqen në Facebook të Sporazoom.

Teaser 1
Teaser 2
Full video
TV report

*

28. korrik. 2015. | 3:09

/

12. shkurt. 2018. | 3:20

Call for Interns

10. janar. 2018. | 3:19