21. qershor. 2019. | 01:45


SporaZoom special – Nevoja për të resetuar dialogunPara takimit të Prishtinës dhe Beogradit në Paris më 1 korrik, nëse i njëjti ndodh, në emisionin e ri special folëm për normalizimin e marrëdhënieve në rajon me Bodo Weberin nga Këshilli i Berlinit për Politikat e Demokratizimit, Dushan Janjiqin, analist politik nga Beogradi, dhe Veton Surroin, shkrimtar dhe publicist.