9. dhjetor. 2020. | 10:04


*Procesi i dialogut në Bruksel filloi me qëllimin e "zgjidhjes së problemeve teknike të qytetarëve", që sot, pas më shumë se tetë vitesh bisedime dhe vonesa në bisedime, të arrihet "normalizimi i marrëdhënieve", si qëllimi politik i marrëveshjes gjithëpërfshirëse midis Prishtinës dhe Beogradit. Çfarë fshihet në të vërtetë pas nocionit "normalizim" dhe si e shohin në bisedime negociatorët, ndërmjetësuesit dhe si bashkësia ndërkombëtare?

 

 

Për Sporazoom flasin: gazetarja e KoSSev dhe korrespondentja e Deutsche Welle Millica Andriq Rakiq, Drejtori ekzekutiv i Fondi të Beogradit për Përsosmëri Politike Marko Sllavkoviq, dhe analisti politik nga Prishtina Agon Maliqi.

Sporazoom do të transmetohet ditën e mërkurën, më 8 dhjetor me fillim nga ora 21:00 në TV Mir, TV Hertz, TV Kim, TV Puls dhe TV Mitrovica, si dhe në faqen në Facebook të Sporazoom.

Teaser 1