13. prill. 2021. | 02:14


Sporazoom: "Për një fije floku" zgjedhje të rejaSi do të funksionojë qeveria në Kosovë e udhëhequr nga Vjosa Osmani dhe Albin Kurti dhe nga çfarë varet suksesi i saj? Ku janë deputetët e Listës Serbe kur nuk janë në sallën e kuvendit, dhe a është një veprim i mirë apo një gabim politik në fillim të mandatit të ri mos pjesëmarrja e tyre në momentet kyçe për Kosovën?

Rreth kësaj për Sporazoom do të flasin Behlul Beqaj, analist politik, dhe Dushan Janjiq, drejtori i Forumit për Marrëdhëniet Etnike.

Sporazoom do të mund ta ndiqni të mërkurën, më 14 prill me fillim nga ora 21:00 në kanalet e TV Mir, TV Herc, TV Kim dhe TV Puls, si dhe në faqen në Facebook dhe kanalin YouTube të Sporazoom.

Teaser 1
Teaser 2
Full video
TV report

*

28. korrik. 2015. | 3:09

/

12. shkurt. 2018. | 3:20

Call for Interns

10. janar. 2018. | 3:19

/

22. nëntor. 2021. | 12:09

*

10. nëntor. 2021. | 11:09

Sporazoom: Nga stikeri në stiker

13. tetor. 2021. | 5:22

Stardust Mitrovica: hapja e eventit

4. tetor. 2021. | 1:55