17. qershor. 2021. | 11:12


Sporazoom: Si deri te drejtësia tranzicionale?Si të arrihet drejtësia dhe pajtimi në një shoqëri të pasluftës si Kosova? Sa kontribuojnë Dhomat e Specializuar të Kosovës në pajtim?

Për Sporazoom flasin Ivan Gjuriq, Drejtori i Programit të Nismës Rinore për të Drejtat e Njeriut në Beograd dhe Kushtrim Koliqi, Drejtor Ekzekutiv i OJQ Integra nga Prishtina.

Sporazoom mund të shikohet në: TV Mir, TV Hertz, TV Kim, TV Puls dhe TV Mitrovica të Mërkurën, më 16 qershor nga ora 21:00 ose në faqen e Sporazoom në Facebook ose YouTube.

Teaser 1

Teaser 2

Full video

TV report

*

28. korrik. 2015. | 3:09

/

12. shkurt. 2018. | 3:20

Call for Interns

10. janar. 2018. | 3:19

/

22. nëntor. 2021. | 12:09

*

10. nëntor. 2021. | 11:09

Sporazoom: Nga stikeri në stiker

13. tetor. 2021. | 5:22

Stardust Mitrovica: hapja e eventit

4. tetor. 2021. | 1:55