16. shkurt. 2021. | 06:46


Sporazoom: Zgjedhjet e parakohshme, votimi i rregulltZgjedhjet e parakohshme parlamentare të Kosovës të mbajtura më 14 shkurt u zhvilluan në mënyrë të qetë me vetëm disa probleme teknike në teren. Përkundër pandemisë së koronavirusit, nuk pati surpriza gjatë fushatës zgjedhore e as pas mbylljes së qendrave të votimit. Më së shumti vota, do të shohim zyrtarisht dhe sa, u fituan nga Lëvizja Vetëvendosje e Albin Kurtit, dhe tek serbët – Lista Serbe.

Si dhe pse kemi arritur deri tek këta fitues të zgjedhjeve do të flasim me analisten Jeta Krasniqi, gazetaren Tanja Vujisiq dhe njëherit drejtoreshën ekzekutive të Qendrës Avokuese për Kulturë Demokratike Dushan Radakoviq, që gjithashtu është koordinatore rajonale për veriun e Kosovës në kuadër të koalicionit të organizatave joqeveritare "Demokracia në veprim", i cili vëzhgoi zgjedhjet.

Sporazoom do të transmetohet ditën e mërkurën, më 17 shkurt nga ora 21:00 në kanalet televizive: Mir, Kim, Herc i Puls, si dhe në faqen e emisionit në Facebook.

 

Teaser 1

Teaser 2

Full video

TV report