30. nëntor. 2020. | 09:02


Sporazoom: Ballafaqimi me të kaluarënNë emisionin Sporazoom, biseduam për ballafaqimin me të kaluarën në dritën e aktakuzave të konfirmuara të Dhomave të Specializuara në Hagë ndaj disa prej udhëheqësve të ish-UÇK-së, dhe për personat e zhdukur dhe të zhvendosur. Të ftuar ishin: Drejtoresha ekzekutive e Nismës së Re Sociale Jovana Radosavleviq, Drejtori ekzekutiv i Qendrës për të Drejtën Humanitare në Prishtinë, Bekim Blakaj dhe Ivan Gjuriq, Drejtori i programit të Nismës së të Rinjve për të Drejtat e Njeriut në Beograd.

Teaser 1  Teaser 2  VIDEO