21. korrik. 2020. | 02:30


Grup qytetarësh për përgjigje të shpejtëAKTIV dhe partnerët tanë PEN & GI, do të punojnë së bashku për të ndarë video storje që synojnë t'ju bëjnë të mendoni për tjetrin.

Nëpërmjet serive të videove PROMAJA, ne duam të promovojmë storje pozitive nga komunitetet në Kosovë dhe Serbi // ose // rajoni i Ballkanit.

Qëndroni me ne për storje tona javore të quajtura PROMAJA, duke filluar nga 22 korrik!