19. shtator. 2019. | 02:03


DHOMAT E SPECIALIZUARA TË KOSOVËS, Shillovë. 25.09.2019.Kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në emër të OJQ-së Aktiv dhe Dhomave të Specializuara të Kosovës në një diskutim ku do të synojm të sigurojmë informata relevante rreth mandatit dhe funksionimit të Dhomave të Specializuara, të vendosim bazat për dialog të mëtejshëm dhe të forcojmë komunikimin ndërmjet dy-palëve.

Diskutimi do të mbahet më 25 shtator 2019 në restorant Boston në Shillove dhe do të zgjasë nga ora 14:00 deri në orën 17:00. Pas përfundimit të organizimit, do të ofrohen pije.

Ju lutemi që të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj deri më 23 shtator në e-mailin: office@ngoaktiv.org  ose na kontaktoni në: +38163 80 50 423 ose +383 49 232 607.

Ju mirëpresim,