5. mars. 2019. | 09:03


Intervista me Veton Surroin nis sezonin e ri të SporazumitSezoni i ri i serialit Sporazoom filloi me emisionin ku mysafir ishte një nga intelektualët më të njohur të kohës në Kosovë, Veton Surroi.

Me të u fol për skenarët e mundshëm që do të shpinin deri te arritja e marrëveshjes gjithëpërfshirëse midis Prishtinës dhe Beogradit këtë vit, për veriun e Kosovës dhe procesin e integrimit të serbëve në shoqërinë kosovare: faktet dhe retorikën, si dhe pikat neuralgjike në Kosovë dhe si të zgjidhen ato: (Trepça, Ujmani, etj.).

Spoorazum, këtë të mërkurë, më 6 mars nga ora 21 në kanalet e TV rrjetit të pavarur (RTV Mir, RTV Puls, TV Most, RTV Herc), RTV Kim dhe RTV Mitrovica!

Na ndiqni!