Lehtësimi i komunikimit përmes gjuhëve

24. shkurt. 2020. | 10:17


Të drejtat gjuhësore në Kosovë në mes të mbrojtjes dhe sfidave ligjore

21. shkurt. 2020. | 12:00


Prezentimi e letrës ‘Vlerësimi i të drejtave dhe lirisë në komunitetet Serbe të Kosovës’

20. shkurt. 2020. | 11:22


Call or expression of interests/application

19. shkurt. 2020. | 09:49


FORUMI i OJQ-ve: "Dialogu Direkt si mjet për stabilitetin rajonal"

4. shkurt. 2020. | 07:45


Održana otvorena debata o jezičkim pravima u sudskim postupcima

3. shkurt. 2020. | 03:21


CSO Forum: "Dialogu i drejtpërdrejtë si mjet për stabilitetin rajonal"

21. janar. 2020. | 10:47


Our Facebook


Our twitt's