Nëse keni pyetje biznesi pyetje, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm për të na kontaktuar.
Faleminderit.

NGO Aktiv

Adresë: Kralja Petra I, 183a, Mitrovica

Email: office@ngoaktiv.org

Web: ngoaktiv.org


Program Office

Email: office@ngoaktiv.org

Telefon: +381 64 5555 160


CEO Miodrag Milićević

Email: miodrag.milicevic@ngoaktiv.org

Telefon: +381 64 5555 160; +377 44 645938


Financa dhe administrata

Email: finance@ngoaktiv.org

Telefon: +381 69 3721633