26.03.2019

13:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Debat: Detyrimet institucionale mbi Respektimin dhe Promovimin e të Drejtave Gjuhësore

OJQ Aktiv ka kënaqësinë të ju ftoj në debatin publik Detyrimet institucionale mbi Respektimin dhe Promovimin e të Drejtave Gjuhësore që do të mbahet si pjesë e fushatës ndërgjegjësuese publike mbi të drejtat gjuhësore, brenda fushëveprimit të projektit Krijimi i një Kosove Dygjuhësore, që mbështetet nga Ambasada Norvegjeze dhe implementohet në bashkëpunim me Zyrën e Komisionerit për Gjuhë.

Lexo më shumë

20.03.2019

10:00

Hotel Sirius Pristina

I përfunduar

Konferencë: “Integrimi i Juridiksionit në Kosovën e Veriut”

OJQ  Aktiv ka kënaqësinë të ju ftoj në konferencën: “Integrimi i Juridiksionit në Kosovën e Veriut”

Lexo më shumë

18.03.2019

17:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Filming of the TV show "Sporazoom"

U novoj emisiji Sporazoom razgovaraće se o sledećim temama:

Lexo më shumë

18.03.2019

13:00

Aktiv

I përfunduar

Forum Future conference

OJQ Aktiv nga Mitrovica Veriore ka kënaqësinë t'ju ftojë në konferencën e  Forum Future në cilen do te diskutohet për të ardhmen e marrëdhënieve midis serbëve dhe shqiptarëve.  

Lexo më shumë

07.03.2019

10:00

Hotel Sirius

I përfunduar

Konferencën: "Transparenca në komunat me shumicë serbe në Kosovë" 

OJQ Aktiv ka kënaqësinë t'ju ftojë në konferencën: "Transparenca në komunat me shumicë serbe në Kosovë" 

Lexo më shumë

04.03.2019

11:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Filming of the TV show "SporaZoom"

Novi serijal Sporazuma počinje 6. marta emitovanjem na kanalima TV Mreže u 21h. Gost nove emisije biće prištinski književnik, publicista, političar i bivši novinar, Veton Suroi. Snimanje emsiije održaće se u ponedeljak, 4. marta u studiju Centra građanske energije sa početkom u 11h.

Lexo më shumë

20.02.2019

10:00

Hotel Sirius Pristina

I përfunduar

Konferencën “Perceptimet e ndërsjella të serbëve dhe shqiptarëve në Kosovë”

 OJQ Aktiv ka kënaqësinë t'ju ftojë në konferencën e titulluar: “Perceptimet e ndërsjella të serbëve dhe shqiptarëve në Kosovë”

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's