26.11.2019

11:00

Swiss Diamond, Pristina

I përfunduar

27.11.2019

20:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

19.11.2019

12:00

Civic Energy Center, NGO Aktiv, Mitrovica North

I përfunduar

Conferenca: Analiza e Trendit 2019: Qëndrimet e Komunitetit Serb në Kosovë

Me shumë kënaqësi OJQ Aktiv dhe Radio Kim ju ftojnë të merrni pjesë në konferencën e titulluar "Analiza e Trendit 2019: Qëndrimet e Komunitetit Serb në Kosovë" gjatë së cilës do të prezantohen rezultatet e hulumtimit të realizuar me të njëjtin emër. Ngjarja do të zhvillohet të martën, më 19 Nëntor 2019, në orën 12:00, në Qendrën e Energjisë Qytetare (në ambientet e OJQ Aktiv, rruga 183a Petra I, Mitrovica e Veriut.)

Lexo më shumë

11.11.2019

19:00

Civic Energy Center

I përfunduar

07.11.2019

12:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

07.11.2019

14:00

Civic Energy Center

I përfunduar

TV emisioni “Sporazum”

TV emisioni “Sporazum” (“Marrëveshja”) është emision politik i krijuar me qëllim të informoi njerëzit dhe të hapë diskutim për çështjet e rëndësishme politike dhe sfidat me të cilat ballafaqohet komuniteti serb në Kosovë. Ideja e këtij emisioni është inicimi i bisedës për pyetjet aktuale dhe problemet e njerëzve të zakonshëm jo vetëm në nivelin lokal, por edhe në nivelin regjional, dhe me këtë arsye të ndikon në perceptimin e qytetarëve për këto pyetje në tërë regjionin. 

Lexo më shumë

29.10.2019

14:00

Civic Energy Center (CEC), Mitrovica.

I përfunduar

DHOMAVE TË SPECIALIZUARA TË KOSOVËS- LIGJËRATA PËR STUDENTËT

Më 29 tetor 2019, OJQ Aktiv dhe Dhomat e Specializuara të Kosovës do të organizojnë një ligjerata me qëllim të informimit të atyre që janë të interesuar lidhur me mandatin dhe procedurat e Dhomave të Specializuara të Kosovës.

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's