05.05.2017

14:00

Civic Energy Center

I përfunduar

10.04.2017

14:00

Civic Energy Center

I përfunduar

XHIRIMI I TV SHOW ‘’SPORAZOOM’’

"Kosova si temë e zgjedhjeve lokale dhe rajonale" është tema që do të diskutohet në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të marrin pjesë në audiencën e çdo episodi. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org 

Lexo më shumë

27.03.2017

14:00

Civic Energy Center

I përfunduar

08.03.2017

09:00

Civic Energy Center - CEC

I përfunduar

LIGJERATA PËR SISTEMIN POLITIK NË KOSOVË

Ligjëratat mbi sistemin politik të Kosovës: krijimin e tij, zhvillimin dhe veçoritë, do të organizohen më 8 Mars duke filluar nga ora 09:15 në Qendrën për Energji Qytetare. Leksionet do të mbahen nga Senad Karahemetovoc nga Seksioni i Qeverisjes së Mirë të misionit të OSBE-së në Kosovë.

Lexo më shumë

09.03.2017

14:00

Civic energy center

I përfunduar

*

Liberalizimi i vizave, Asociacioni i Komunave Serbe dhe integrimi i Kosovës dhe Ballkanit Perëndimor në BE janë temat që do të diskutohen në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të jenë pjesë e audiencës në çdo episod. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org.

Lexo më shumë

22.02.2017

17:00

Mitrovica Social Club caffe (ex Aktiv art centar)

I përfunduar

RASTI I OLIVER IVANOVICIT - A ËSHTË VERDIKTI FINAL AFËR?

Debat i ri i MSC: "Rasti i Oliver Ivanovicit - A është verdikti final afër?"

Lexo më shumë

13.02.2017

15:00

Civic energy center

I përfunduar

Our Facebook


Our twitt's