27.01.2017

17:00

Mitrovica Social Club caffe

I përfunduar

KLUBI SOCIAL I MITROVICËS

Debati i ri: A po ngasim drejt murit?

Lexo më shumë

27.01.2017

12:00

Civic energy center

I përfunduar

*

"Pjesëmarrja e serbëve në qeverinë, parlamentin dhe institucionet e Kosovës" është tema që do të diskutohet në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të marrin pjesë në audiencën e çdo episodi. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org.

Lexo më shumë

12.01.2017

10:49

Civic Energy Center - CEC

I përfunduar

XHIRIMI I TV SHOW ‘’SPORAZOOM’’

"Çfarë ndodhi me personat e zhdukur dhe të kidnapuar" është tema që do të diskutohet në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të marrin pjesë në audiencën e çdo episodi. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org.

Lexo më shumë

15.11.2016

19:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

KLUBI SOCIAL I MITROVICËS

KLUBI SOCIAL I MITROVICËS

Lexo më shumë

01.12.2016

08:18

Mitrovica Social Club

I përfunduar

KLUBI SOCIAL I MITROVICËS

Heshtja mbi ekstremizmin fetar dhe krizën e demokracisë

Lexo më shumë

24.10.2016

15:30

Mitrovica Social Club

I përfunduar

14.12.2016

15:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

DIVANI I LLOGARIDHËNIES

Shkak i diskutimit janë punimet për rindërtimin e rrugës Kralja Petrës në një zonë për këmbësorë dhe muri i ndërtuar për të mbështetur lartësinë e tokës, si shihet nga autoritetet lokale të Mitrovicës së veriut dhe muri ndarës siç shihet nga autoritetet lokale të Mitrovicës së jugut .

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's