20.09.2019

19:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

10.09.2019

19:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

24.08.2019

10:30

Velika Hoča

I përfunduar

DHOMAVE TË SPECIALIZUARA TË KOSOVËS

Më 29 qusht 2019, OJQ Aktiv dhe Dhomat e Specializuara të Kosovës do të organizojnë një tryezë të rrumbullakët me qëllim të informimit të atyre që janë të interesuar lidhur me mandatin dhe procedurat e Dhomave të Specializuara të Kosovës.

Lexo më shumë

17.07.2019

17:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

11.07.2019

19:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

11.07.2019

10:00

Europe House Pristina

I përfunduar

Lansimi zyrtar i Koalicionit të Kosovës për Pajtim

Koalicioni i Kosovës për Pajtim (KKP) e ka nderin që t’iu ftoj në Shtëpinë e Evropës në Prishtinë11 korrik 2019 në ora 10:00 për të shënuar lansimin e Koalicionit të Kosovës për Pajtim.

Lexo më shumë

24.06.2019

12:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Our Facebook


Our twitt's