7. dhjetor. 2021. | 11:47


Analiza e trendit: Qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë14.12.2021 11:00 Hotel Swiss Diamond, Prishtinë/Priština I përfunduar


OJQ Aktiv, ka kënaqësinë të ju ftojë në Konferencën "Analiza e trendit 2021: Qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë" ku do të prezantohet hulumtimi me të njëjtin titull. Konferenca do të mbahet të martën, me datë 14 dhjetor 2021 në Prishtinë (Hotel Swiss Diamond, Salla e Konferencave Marec) me fillim nga ora 11:00.

Përkthimi simultan është i siguruar në gjuhën shqipe, serbe dhe angleze.

Vërejtje: Kjo ngjarje do të zhvillohet në përputhje me masat e Qeverisë së Kosovës për mbrojtje nga Covid-19.
Për shkak të numrit të kufizuar të pjesëmarrësve, luteni që ta konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në emailin info@ngoaktiv.org ose në +383 49 526 123 or +381 64 2140 814.

Ngjarje të tjera