7. prill. 2017. | 1:58


XHIRIMI I TV SHOW ‘’SPORAZOOM’’10.04.2017 14:00 Civic Energy Center I përfunduar


"Kosova si temë e zgjedhjeve lokale dhe rajonale" është tema që do të diskutohet në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të marrin pjesë në audiencën e çdo episodi. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org 

Ngjarje të tjera