3. mars. 2017. | 8:34


*09.03.2017 14:00 Civic energy center I përfunduar


Liberalizimi i vizave, Asociacioni i Komunave Serbe dhe integrimi i Kosovës dhe Ballkanit Perëndimor në BE janë temat që do të diskutohen në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të jenë pjesë e audiencës në çdo episod. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org.

Ngjarje të tjera